Ανακοινώσεις

 Αγιασμός

Την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014, στις 8π.μ., στην αυλή του σχολείου μας θα γίνει ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Θα ακολουθήσει ενημέρωση για τους γονείς των νηπίων.

Καλή σχολική χρονιά!

ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Το 6ο Νηπιαγωγείο Συκεών σας ενημερώνει ότι οι εγγραφές  των νηπίων για το σχολικό έτος 2014-15 αρχίζουν την Δευτέρα  2 Ιουνίου 2014 και λήγουν την Παρασκευή  20 Ιουνίου 2014.

Στο Νηπιαγωγείο εγγράφονται κατ’ απόλυτη προτεραιότητα τα νήπια της πρώτης ηλικίας (που γεννήθηκαν το έτος 2009) για τα οποία η φοίτηση είναι υποχρεωτική. Ακολουθεί η εγγραφή των νηπίων της δεύτερης ηλικίας (  που γεννήθηκαν το έτος2010) για τα οποία η φοίτηση είναι προαιρετική.

 Τα δικαιολογητικά για την εγγραφή μαθητών στο Νηπιαγωγείο, είναι:

1. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας για την εγγραφή του νηπίου στα οικεία μητρώα ή δημοτολόγια, στο οποίο αναγράφεται ολογράφως και αριθμητικώς η ημερομηνία γέννησης. Για το νήπιο που θα συνεχίσει τη φοίτησή του στο ίδιο νηπιαγωγείο και δεύτερη χρονιά δεν απαιτείται νέο πιστοποιητικό γέννησης.

2. Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.) ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

3. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.). Για το νήπιο που θα συνεχίσει τη φοίτησή του στο ίδιο νηπιαγωγείο και δεύτερη χρονιά δεν απαιτείται νέο Α.Δ.Υ.Μ.(Θα δοθεί από το Νηπιαγωγείο κατά την ημέρα εγγραφής)

4. Υπεύθυνη δήλωση του γονέα ή κηδεμόνα ή άλλο στοιχείο κατά την κρίση του / της Προϊσταμένου / νης του νηπιαγωγείου, από το οποίο φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του νηπίου(Λογαριασμός Δ.Ε.Η., σταθερής τηλεφωνίας., ύδρευσης, κινητής τηλεφωνίας, Εκκαθαριστικό εφορίας)  

5. Δήλωση του γονέα ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση του νηπίου.(Θα δοθεί από το Νηπιαγωγείο κατά την ημέρα εγγραφής)

6. Αίτηση του Γονέα- Κηδεμόνα για την εγγραφή του παιδιού στο Νηπιαγωγείο (Θα δοθεί από το Νηπιαγωγείο κατ την ημέρα εγγραφής)

 

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013, στις 8π.μ., στην αυλή του σχολείου μας θα γίνει ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Θα ακολουθήσει ενημέρωση για τους γονείς των νηπίων. Καλή σχολική χρονιά!

Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2ο13, στις 5.00μ.μ. σας παρακαλούμε πολύ να παραβρεθείτε στην συνάντηση γονέων του νηπιαγωγείου μας. Ευχαριστούμε!

Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013 από τις 9.00π.μ. ως τις 10.οοπ.μ. θα πραγματοποιήσουμε στο νηπιαγωγείο μας γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, μόνο για τα παιδιά, τα οποία παρακαλούμε να ντυθούν  με μπλε και άσπρα ρούχα.

Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013 από τις 9.00π.μ. ως τις 10.οοπ.μ. θα πραγματοποιήσουμε στο νηπιαγωγείο μας εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου, μόνο για τα παιδιά.

Τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013 στις 5μμ σας προσκαλούμε στο νηπιαγωγείο μας στην ανοιχτή συζήτηση για γονείς με θέμα : «Βάζοντας όρια στα παιδιά νηπιακής ηλικίας: Ο ρόλος των γονιών»

DSC08074

Την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2ο13, στις 5.30μ.μ. σας παρακαλούμε πολύ να παραβρεθείτε στην συνάντηση γονέων του νηπιαγωγείου μας. Ευχαριστούμε!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Γεννιέται ο Χριστός στη φάτνη μας! Σας προσκαλούμε στη χριστουγεννιάτικη γιορτή μας τη Δευτέρα 23-12-2013 στις 8:30 π.μ.

Τα παιδιά και οι νηπιαγωγοί του 6ου Νηπιαγωγείου Συκεών