«Μια ιστορία … με γεύση» στο Παιδικό Μουσείο

 «ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.. ΜΕ ΓΕΥΣΗ»

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

11.00-13.00

για παιδιά ηλικίας 4-12 χρονών

Δημιουργικό εργαστήρι με αφιέρωμα στην υγιεινή διατροφή. Παίζουμε το  παιχνίδι των τροφών με την πυραμίδα της  μεσογειακής διατροφής και ανακαλύπτουμε την αξία της στην καθημερινή μας ζωή. Με εικαστικά  μουσικοκινητικά και διαδραστικά παιχνίδια σας περιμένουμε  στη μεγάλη γιορτή των γεύσεων !!! (Συμμετοχή: 2 Ευρώ)

  • Θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση και παρέμβαση για τις σωστές διατροφικές επιλογές σε παιδιά και γονείς από την Κλινική Διαιτολόγο – Διατροφολόγο Κατερίνα Κωνσταντίνου, ώστε η πρόληψη και η αντιμετώπιση της παχυσαρκίας να ξεκινήσει κατά την κρίσιμη παιδική ηλικία, την πιο καθοριστική περίοδο για τη μετέπειτα εξέλιξη της νόσου.

 Mιλάμε; Ακούμε; Mαθαίνουμε… (Μ.Α.Μ.)

 Τροφή για σκέψη και συζήτηση με αφορμή τα παιδιά μας. Σ’ ένα χώρο φιλικό και φιλόξενο, όπου τα παιδιά περνούν δημιουργικά το χρόνο τους, οι γονείς έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν μια ομάδα ανθρώπων (ψυχολόγοι, λογοθεραπευτές, ειδικοί παιδαγωγοί), να μιλήσουν ελεύθερα, να ακούσουν προσεκτικά και να μάθουν πολλά. Ελάτε να μοιραστούμε σκέψεις, ιδέες, προβληματισμούς και γιατί όχι; Να παίξουμε! Αλήθεια, παίζουν μόνο τα παιδιά;

  Γεωργιάδου Mελίνα, Ψυχολόγος, Εκπαιδευόμενη στη Συστημική Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία

 Δεδούση Νίκη, , Ψυχολόγος, Εκπαιδευόμενη στη Συστημική Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία

 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

  ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 9.00- 13.00,ΤΗΛ.2310913047

This entry was posted in Η ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ and tagged . Bookmark the permalink.