Το Μάρτιο στο Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΚΥΡΙΑΚΗ 13-3-2016(10.30-14.00) ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ!!! Το Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης και η 4η Δημοτική Κοινότητα γιορτάζουν τις αποκριές σε μια μεγάλη εκδήλωση. Σας περιμένουμε όλους να διασκεδάσουμε μαθαίνοντας, παίζοντας, χορεύοντας και τραγουδώντας. Όσοι θέλετε μπορείτε να ντυθείτε και να μασκαρευτείτε, για να γεμίσουμε χαμόγελα και χαρούμενες φωνές! Στη γιορτή μας θα συμμετέχει και το 20ο Σύστημα Προσκόπων Τούμπας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 20-3-2016 ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ…ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ! Ένα πρωτότυπο επιδαπέδιο έχει σχεδιαστεί, ώστε τα παιδιά να γνωρίσουν τη μόνιμη έκθεση του Μουσείου. Το πρόγραμμα συμβάλλει στην ανάπτυξη ομαδικού πνεύματος και συνεργασίας, στην ανακάλυψη κάθε γωνιάς και παιχνιδιού του Μουσείου μας με διαδραστικές δραστηριότητες . Σας περιμένουμε! Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από τις φοιτήτριες του AMC Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης Δημοπούλου Χαρούλα, Δημοπούλου Θεοδώρα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 27-3-2016 ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ; Ποιοι πλανήτες περιβάλουν τη γη; Άραγε υπάρχει αλλού ζωή; Μέσα από ένα διαστημικό ταξίδι θα γνωρίσουμε τους πλανήτες του σύμπαντος, θα αποπειραθούμε να αγγίξουμε τον ήλιο και τα αστέρια και ποιος ξέρει ίσως συναντήσουμε και εξωγήινους

Το Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης από την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016  αλλά και όλες τις ημέρες έως τις  20 Μαρτίου 2016 (εκτός Σαββάτου) και τις ώρες 11.00-13.00 συγκεντρώνει στο χώρο του ( Γρ. Λαμπράκη – Κλεάνθους 57), μικρά παιχνίδια σε καλή κατάσταση, μικρά μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόρους, κηρομπογιές και πλαστελίνες, καθώς και βρεφικές τροφές πρώτης και δεύτερης παιδικής ηλικίας για  τα παιδιά των προσφύγων  στα Διαβατά.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Γρηγορίου Λαμπράκη-Κλεάνθους 57 Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Θεσσαλονίκης 54351, Άνω Τούμπα ,Τηλ.2310913047 paidikomouseio@gmail.com http://www.paidikomouseio.gr Facebook: Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης

This entry was posted in Η ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ, ΜΟΥΣΕΙΑ and tagged . Bookmark the permalink.