Έναρξη ψηφοφορίας μαθητικού διαγωνισμού έκφρασης και δημιουργίας «Παιδικά μολύβια για το περιβάλλον»

Σας ενημερώνουμε ότι η ηλεκτρονική διαδικασία ψηφοφορίας του μαθητικού διαγωνισμού έκφρασης και δημιουργίας «Παιδικά μολύβια για το περιβάλλον» για τη σχολική χρονιά 2016-2017 ξεκίνησε ώστε να επιλεχθούν οι τρεις επικρατέστερες συμμετοχές. Στην ψηφοφορία δύνανται να συμμετάσχουν όλοι οι συμμετέχοντες καθώς και οι γονείς-συγγενείς των μαθητών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό. Οι τρεις (3) επικρατέστερες μαθητικές δημιουργίες θα βραβευθούν.

Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 16/5/2017 στις 10.00 π.μ. και θα διαρκέσει μέχρι τις 23/5/2017 στις 10.00 π.μ.

Τις φωτογραφίες μπορείτε να τις δείτε στη δεξιά πλευρά του ιστοχώρου http://diagonismos-periballon.blogspot.gr/ πατώντας πάνω στην εικόνα της φωτογραφικής μηχανής.
Αριστερά του ιστοχώρου βρίσκεται ένα vote gadget που περιλαμβάνει όλους τους αριθμούς που βρίσκονται μπροστά σε κάθε ανάρτηση φωτογραφίας π.χ. 16) 6ο Νηπιαγωγείο Συκεών, ο αριθμός 16  είναι τα νούμερο της φωτογραφίας που θα ψηφιστεί. 15 & 16 είναι οι αριθμοί που αντιστοιχούν στα νούμερα των φωτογραφιών του 6ου Νηπιαγωγείου Συκεών.

Καλή επιτυχία σε όλες τις συμμετοχές!

Όλοι οι συμμετέχοντες στον Μαθητικό Διαγωνισμό, σχολικές μονάδες, υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί και μαθητές, θα λάβουν τιμητικό έπαινο για τη συμμετοχή τους.Επίσης, θα εκδοθούν σε μορφή e-book από τις Υπεύθυνες Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης των Δ/νσεων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας και Δυτικής Θεσσαλονίκης.

This entry was posted in ΝΕΡΟ and tagged . Bookmark the permalink.